En enkel dag på jobbet?

-Vi har tekniken som löser det.

Smidig dokumenthantering

Oavsett om du behöver skriva ut stora mängder dokument på kontoret eller enstaka utskrifter på ditt hemmakontor, så har vi skrivaren som passar dina behov.

Vi erbjuder allt från små och smidiga skrivare till stora multifunktionsskrivare (skrivare/kopiator/skanner) som klarar det stora företagets volymer. Självklart så installerar och konfigurerar vi skrivaren åt dig så att du enkelt kommer igång med utskrifter och dokumenthantering.

En affärskvinna står vid en stor kopieringsmaskin och skannar dokument.
En kvinna tittar på en bildskärm med ett faktureringsprogram.

Fakturaskanning sparar tid och pengar

Med fakturaskanning så går inkommande pappers- och mailfakturor direkt till en tjänst för inskanning. Sedan sakgranskar och attesterar du fakturorna i ett webbaserat system som du kan komma åt på både dator, läsplatta och mobil.

Vi erbjuder både den hårdvara och mjukvara som behövs och naturligtvis installerar och konfigurerar vi allt så att det bara är att köra igång för dig. Du kommer att spara både tid och pengar med fakturaskanning.

Kassasystem för alla branscher

En PC-kassa med tillhörande betalningslösningar som är anpassad till din bransch gör det enkelt för dig att ta betalt av dina kunder och sköta din bokföring.

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av kassasystem som riktar sig mot detaljhandel, restaurang/hotell, kropps-/friskvård och dagligvaruhandel. Vi anpassar och programmerar kassan åt dig, och vi hjälper gärna till med inlösenavtal och annat pappersarbete som krävs om du precis har startat ditt företag. Enklare än så blir det inte för dig.

En kund betalar med kreditkort i en bar till en ung kvinnlig bartender.
En man står lutad över ett konferensbord och deltar i en videokonferens.

Komplett videokonferensutrustning

Varje konferensrum kräver en bra skärm och webbkamera för att det skall fungera smidigt att hålla effektiva videokonferenser med t.ex. Teams eller Zoom.

Vi erbjuder den utrustning som behövs till både små mötesrum och stora konferensrum. Vårt utbud av skärmar är marknadsledande och finns i många olika storlekar och prisklasser, så du kan vara säker på att du får en skärm som passar just dina behov. När det gäller webbkameror, högtalare m.m. så kan vi erbjuda produkter från alla ledande fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa dig att förenkla dina möten, både på företaget och på distans.

Skärmar för reklam och information

Överallt ser man digitala skärmar med reklam och information. Detta är ett bra bevis på att budskapet kommer fram till den tänkta mottagaren och att det fungerar.

Vi erbjuder en molnbaserad tjänst som gör det enkelt att byta budskap och även schemalägga vad som skall visas och när, så att innehållet på din skärm alltid känns aktuellt och levande. Vi monterar skärmen och hjälper dig gärna med produktion av det material som du vill visa. Vill du sköta det själv så ger vi dig en kort utbildning så du kommer igång. Vi gör det enkelt för dig att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Menyskärmar som sitter på vägg på en kebabrestaurang.
Närbild på en hand som kopplar in kablar i en nätverksswitch.

Effektiva IT-lösningar

För att din verksamhet skall utvecklas så behöver du en IT-miljö som får hela kontoret att fungera integrerat.

Vi är en komplett systemleverantör som hjälper dig med både hårdvara och mjukvara. Krånglande datorer och annan kringutrustning stjäl mycket tid som skulle kunna användas till produktivt arbete och därför vill vi gärna bli en samarbetspartner som gör din dag på kontoret så enkel som möjligt.

Snabb service och support

Behöver du hjälp? Vi har tillgång till tio utbildade tekniker i Kronobergs län som står till din tjänst om du behöver hjälp med service eller support.

Vi utför även service på andra fabrikat utöver våra egna. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

En supportavdelning sitter och svarar i telefon.

Finansiering

I samarbete med Sharp Finans tar vi fram ett fördelaktigt hyresförslag inkluderat med hyra, service och försäkring.

Sharp Nordic Finans logga.

Kontakta någon av våra säljare direkt så berättar de gärna mer för dig

Ansiktsbild på dokumentsäljare Joakim Andersson.

Joakim Andersson
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 87

Ansiktsbild på dokumentsäljare Torbjörn Sandberg.

Torbjörn Sandberg
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 82

Ansiktsbild på kassasäljare Alexander Papamichailidis.

Alexander Papamichailidis
Säljare Kassasystem


0470-70 40 80

Ansiktsbild på visual solutions-säljare Johan Andersson.

Johan Andersson
Säljare Visual Solutions


0470-70 40 92

Fyll i formuläret här så hör vi av oss inom kort

Jag är intresserad av: