En grupp personer tittar på en storbildsskärm i ett konferensrum.

Videokonferensutrustning

Videokonferens-
utrustning

Vi ger dig rätt förutsättningar för en lyckad konferens.

Komplett konferensutrustning

Planerar du att arrangera en oförglömlig konferens i Växjö eller Ljungby med omnejd? En komplett konferensutrustning utgör grunden för en lyckad konferens med kunder eller medarbetare. Sharp Kronoberg erbjuder videokonferensutrustning som inspirerar, effektiviserar och skapar en fantastisk mötesmiljö där nya idéer växer fram. Välj mellan ett brett utbud av professionella skärmar, projektorer och whiteboard-tavlor med den senaste moderna tekniken. Låt oss hjälpa dig med en komplett konferensutrustning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas med din konferens!

Videokonferensutrustning för effektivare möten

Förstärk konferensupplevelsen med ett modernt och nytt sätt att kommunicera med medarbete och kunder. Videokonferenser blir allt vanligare vilket kanske inte är svårt att förstå eftersom det bidrar till både effektivare möten och mindre resekostnader. Det gör att deltagarna kan närvara i mötet oavsett om de är på språng eller befinner sig på hemmakontoret. Vi kommer gärna till ditt företag i Ljungby eller Växjö för att se över möjligheterna med en komplett videokonferensutrustning! Hör gärna av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Höj upplevelsen med klassledande skärmar

Sharps konferensutrustning inkluderar interaktiva visningslösningar som förenklar samarbete, kommunikation och delning. Sharps BIG PAD är en perfekt kommunikationsplattform för att släppa loss kreativiteten, stimulera lagarbetet och inspirera till kloka beslut. Med sin suveräna bildkvalitet och enkla användning passar Sharps BIG PAD perfekt för alla företag oavsett bransch. Tack vare en hög driftsäkerhet kan användaren dessutom fokusera helt på sin presentation och behöver inte bekymra sig över det tekniska – det bara fungerar. För att maximera visningsytan ytterligare är Sharps videoväggar den perfekta lösningen för häpnadsväckande detaljåtergivning på stora visningsytor. Är du nyfiken på hur du tar konferensupplevelsen till nästa nivå? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kreativa och innovativa helhetslösningar

Sharp Kronoberg erbjuder alltid kreativa helhetslösningar tillsammans med marknadens bästa service och support. Vi besitter en stor kunskap och berättar gärna mer om vad vi kan göra för att ni skall effektivisera era konferenser med hjälp av en komplett videokonferensutrustning. Sharp Kronoberg har lösningarna som förenklar och effektiviserar presentationer och informationsutbyte under konferenser och möten. Med oss som helhetsleverantör blir det som tidigare känts svårt och tidskrävande enkelt och roligt!

Gedigen erfarenhet av konferensutrustning

Sharp Kronoberg har gedigen kompetens och omfattande kunskap av videokonferensutrustning. Vi hjälper dagligen såväl små som stora företag i Växjö och Ljungby, men även i övriga delar av Kronobergs län. Med mångårig erfarenhet och gott renommé ser vi alltid till att tillgodose dina behov. Vi är ständigt lyhörda och ser alltid till att ligga i framkant för att kunna erbjuda ditt företag ännu bättre konferenslösningar. Låt oss underlätta din tillvaro!

Alltid snabb service och support

Ibland råkar man ut för problem som måste åtgärdas omgående. Känn dig trygg med att vi på Sharp Kronoberg erbjuder alltid snabb service och support. Lösningen kallar vi ”QuickSupport” och betyder att vi hjälper dig direkt via fjärrstyrning. Det går på en minut, längre bort än så är aldrig Sharps support! Vill du veta mer om vår support och service? Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kontakta Sharp – din kompletta leverantör i Växjö!

Kanske är det dags för en förändring som innebär moderna konferenslösningar för ditt företag i Ljungby med omnejd? Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring er videokonferensutrustning. Vi se fram emot att höra av dig!

Se alla produkter inom skärmar och audio visual på sharp.se

Vi har ett enormt stort sortiment inom olika produktområden och det är omöjligt för oss att presentera aktuell information för alla produkter på vår webbsajt, därför länkar vi vidare till sharp.se där all uppdaterad information finns.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor!

(Öppnas i nytt fönster.)

Kontakta mig

Ansiktsbild på visual solutions-säljare Johan Andersson.

Johan Andersson
Säljare Visual Solutions


0470-70 40 92

Service och support

Behöver du hjälp? Var lugn, vi har tillgång till tio utbildade tekniker i Kronobergs län som står till din tjänst om du behöver hjälp med service eller support. Vi utför även service på andra fabrikat utöver våra egna.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

0470-213 33