En person i en butik tar emot ett kreditkort för betalning.

Kassasystem

Vi levererar certifierade kassasystem till din verksamhet.

Betalningslösningar

Vi har lång erfarenhet av kassasystem och oavsett bransch kan vi leverera certifierade kassasystem. Sharp har lösningen för stora som små företag, anpassade efter era olika behov. Förenkla dina rutiner i butiken och förbättra för dig själv och för dina kunder. Med en PC-kassa från Sharp får du en lättare vardag!

Sök kunduppgifter via Eniro och skapa en ny kund på en sekund. Direktregistrering av magnetkort/körkort för till exempel kundklubb, presentkort, återköp och med dagsavslut direkt in i bokföringen.

Sälj dina produkter på nätet, färdig webbshop finns till Sharps PC-kassa. Tidsbokning via internet som registreras direkt i er bokningskalender med återkoppling till kund med SMS eller e-post.

Heltäckande utbud för alla branscher

Sharp har ett heltäckande utbud av kassasystem som riktar sig mot Detaljhandel (Retail), Restaurnag/Hotell (Hospitality), Kropps- och friskvård (Wellness) och Daglivaruhandeln (Supermarket). Inom dessa områden erbjuder Sharp lösningar för både den enskilda handlaren och den större kedjan. Idag ser vi en snabb och växande teknologisk utveckling inom betalningssätt, vilket gör det viktigt att man arbetar med en partner som erbjuder lösningar som ligger i framkant.

Sharp kassasystemslösningar utvecklas lokalt för den nordiska marknaden och för de trender och krav som finns här. Därför kan du alltid känna dig trygg med att Sharp levererar den senaste och mest relevanta lösningen för dig.

Med ett brett och varierat utbud av innovativa hård- och mjukvarulösningar kan Sharps nätverk av europeiska samarbetspartners tillgodose de mest krävande behov, så att verksamheten blir effektivare.

30 års erfarenhet

Sharp har 30 års erfarenhet av betalningslösningar. Vi vet att olika branscher har olika behov. Därför utvecklar vi branschspecifika lösningar för att tillgodose marknadens totala behov.

Sharps produkter levererar alltid tillförlitlighet, kvalitet och flexibilitet och kommer med en hårdvarudesign som passar in i varierande interiörer.

Med rikstäckande närvaro finns vi på plats för att erbjuda konsultation vid planering för investering av betalningssystem. När du väljer Sharp får du alltid 365 dagars support inkluderat.

Lösningar för Retail

Ett branschanpassat kassasystem gjort för verksamheter med bred produktflora, som detaljhandel, modebutiker och sportbutiker.

Sharp hjälper dig att få kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistisk och andra ekonomiska rapporter, som underlättar i din affärsplanering och redovisning.

Med hjälp av våra molntjänster når du relevant information närsomhelst, varsomhelst. Du får som ett resultat mer tid över till att fokusera på din verksamhet.

Funktioner och fördelar

 • För krävande miljöer inom detaljhandel och retail
 • Ger total kontroll
 • Användarvänlighet i fokus
 • Snabbt och effektivt
 • Skräddarsytt för ditt behov

Lösningar för Hospitality

Ett branschanpassat kassasystem för krävande miljöer. Systemet är utvecklat för den nordiska marknadens behov. All funktionalitet och utveckling görs i samråd med våra kunder.

På det sättet kan du vara trygg med att du alltid får en relevant lösning. På grund av att behovet förändras i takt med att teknologin går framåt och möjligheterna blir fler, så arbetar vi med ständig utveckling för att förbättra för din verksamhet.

Funktioner och fördelar

 • Kassasystem för krävande miljöer
 • Branschanpassad produktutveckling
 • Skapa din egen layout på bordskarta
 • Effektiv funktion för rum- och bordsbokning
 • Backoffice-funktion för beställning och kontroll
 • Fokus på användarvänlighet

Lösningar för Wellness

Sharp Wellness hanterar flera företag i samma lösning, det gäller även kortbetalningar. Systemet innehåller en kalender med obegränsat antal användare med möjlighet att koppla direkt till er hemsida så att kunden kan boka själv online.

Efter att bokning är gjort genereras en bekräftelse som skickas via sms eller mail. Dagen innan planerat besök får kunden en påminnelse om det bokade mötet. Systemet säkerställer på det sättet att ni minimerar risken för sena avbokningar och kunder som glömt bort sin tid. Kundservice i värdsklass!

Sharp hjälper dig även att få kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistisk och andra ekonomiska rapporter, som underlättar i din affärsplanering och redovisning.

Funktioner och fördelar

 • Frisörer och friskvårdsanläggningar
 • Koppla flera företag till samma system
 • Tid och kundbokning online
 • Fokus på användarvänlighet
 • Enkel överblick över personalschema
 • Stabilt, säkert och effektivt

Lösningar för Supermarket

Ett kassasystem med kopplingar till digitala vågar, sluten kontanthantering, elektroniska hyllkantsetiketter och inläsning av prisfiler.

Sharp hjälper dig att få kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistisk och andra ekonomiska rapporter, som underlättar i din affärsplanering och redovisning.

Med hjälp av våra molntjänster når du relevant information närsomhelst, varsomhelst. Du får som ett resultat mer tid över till att fokusera på din verksamhet.

Funktioner och fördelar

 • För dagligvaruhandel
 • Ger total kontroll
 • Användarvänlighet i fokus
 • Snabbt och effektivt
 • Skräddarsytt för ditt behov

Se alla produkter inom kassor och betallösningar på sharp.se

Vi har ett enormt stort sortiment inom olika produktområden och det är omöjligt för oss att presentera aktuell information för alla produkter på vår webbsajt, därför länkar vi vidare till sharp.se där all uppdaterad information finns.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor!

(Öppnas i nytt fönster.)

Kontakta mig

Ansiktsbild på kassasäljare Alexander Papamichailidis.

Alexander Papamichailidis
Säljare Kassasystem


0470-70 40 80

Service och support

Behöver du hjälp? Var lugn, vi har tillgång till tio utbildade tekniker i Kronobergs län som står till din tjänst om du behöver hjälp med service eller support. Vi utför även service på andra fabrikat utöver våra egna.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

0470-213 33