Ett medelålders par tittar på en storbildsskärm i en bilhall.

Visual Solutions

Tillämpningar med digitala skärmar och projektorer från Sharp.
Enkelhet från Kronobergs ledande leverantör.

Klassledande visningssystem

Sharp Visual Solutions investerar kontinuerligt i tekniska lösningar, drar nytta av nyskapande och presenterar digitala bilder på nya djärva sätt. Sharps klassledande visningssystem, med bl.a. digitala skärmar, erbjuds för visuella applikationer inom utbildning, kontorets sammanträdesrum, viktiga kontrollcentraler, fritids-och evenemangslokaler och butiker av alla slag.

Sharps BIG PAD med sin interaktiva, integrerade pekskärm får konventionella presentationsverktyg att verka omoderna och förlegade. Med sin suveräna bildkvalitet och enkla användning passar den in i såväl företagsmiljö som i ett klassrum. Sharp BIG PAD finns i 60, 70 och 80 tum.

Vill ni informera om vad som händer hos er? Presentera dagens besök, reklam, nyheter, väder, egna RSS, Twitter- och Facebook-flöden? Vi levererar webbaserade lösningar för visning på digitala skärmar. Skyltning i storformat fortsätter att öka kraftigt och används flitigt inom detaljhandeln, där bildåtergivning och realism är viktigt. Sharps skyltningslösningar för detaljhandeln erbjuder smart anslutning och mer integrerade lösningar som t.ex. molnbaserat dynamiskt innehåll för lätt hantering och underhåll.

Sharps videoväggar är den perfekta lösningen för häpnadsväckande detaljåtergivning på stora visningsytor utan några kompromisser vad gäller smådetaljer eller bildstorlek och gör garanterat ett rejält intryck. Sharps videoväggar har hög ljusstyrka och driftsäkerhet för 24/7-användning och finns i ett stort antal detaljhandelsbutiker, flygplatser och viktiga kommando-och kontrollcentraler.

Interaktiva lösningar

Sharps interaktiva visningslösningar förenklar samarbete, kommunikation och delning. Den enkla användningen och goda pekresponsen stärker användarnas självförtroende och gör att de kan fokusera på själva jobbet. De smart utvecklade applikationsverktygen är perfekta för alla miljöer och ger sömlös integration med befintlig hård- och mjukvara. Sharp Touch Display Link möjliggör mångfasetterad trådlös kommunikation och samverkan med smarta mobilenheter och avlägsna platser. Både i styrelserum och klassrum kan Sharp ändra sättet att lära, samarbeta och kommunicera.

Sharps interaktiva visningslösningar har utformats med tanke på skolor och institutioner för högre utbildning, såväl som för kontorsmiljöer i företag – alla platser där en lättanvänd, kraftfull och kostnadseffektiv lösning behövs. I kurslokalen eller föreläsningssalen kan Sharps lösningar göra lektionerna mer engagerande, och i kontorets sammanträdesrum är BIG PAD en perfekt kommunikationsplattform för att släppa loss kreativiteten, stimulera lagarbetet och inspirera till kloka beslut.

Som en äkta Sharp-lösning utmärker den sig genom minimal konfiguration, lovordad touchskärmsfunktion och problemfri användning av Sharps applikationsverktyg. BIG PAD ökar helt enkelt de enskilda användarnas självförtroende och stimulerar till bättre lagarbete. Med ett brett utbud av skärmstorlekar, alla med FHD-upplösning, är BIG PAD ett bra exempel på hur Sharp förändrar organisationers informationshantering genom integrerade tekniklösningar.

Läraren i klassrummet, presentatören i sammanträdet och gruppledaren i diskussionen har alla en uppgift att sköta. Våra användare är inte nödvändigtvis IT-experter, och inte heller har de någon önskan att bli en IT-expert.

Sharps BIG PAD-lösning är intuitiv, mycket lättanvänd, och kommer inte att svika dem. BIG PAD är en sömlöst integrerad äkta Sharp-lösning. Sharp har utvecklat varje del i lösningens komponentkedja som består av skärmen, vår egenutvecklade pekskärmsteknik, firmware, drivrutiner och whiteboard, samt Sharp-pennor för att skriva och radera. Tack vare det kan användaren helt fokusera på lärandet eller samarbetet med kollegorna och behöver inte bekymra sig om det tekniska – det bara fungerar.

Digitala skärmar

Våra professionella produkter har specialfunktioner för t.ex. 24/7-användning, alternativ för liggande, stående och horisontell installation plus skärmar med hög ljusstyrka och hög upplösning för optimal effekt i alla förhållanden och på alla platser.

Vi bygger vidare på vår ledarställning inom LCD-skärmar och fortsätter att fokusera vår expertis på utveckling av nya tekniska lösningar så att vårt omfattande utbud av innovativa produkter uppfyller kraven för varje tänkbart professionellt visningsscenario.

Behöver du en bättre videokonferensupplevelse? Digital skyltning? Storbildsskärmar för hotell/restaurang eller arenor? Du hittar allt detta och lite till i Sharps utbud av kommersiella LCD-skärmar. De är tunna och lätta, enkla att sätta upp och PN-serien har stående eller liggande installation för att passa olika innehåll och tillämpningar. PN-serien finns i olika storlekar från 42″-klass (42-1/16″ diagonalt) till 90″-klass (90″ diagonalt) och är idealisk för en rad olika tillämpningar, t.ex. videokonferenser, digital skyltning, CAD/simulering, affärsvärlden, stat och kommun/utbildning, idrottsarenor och gudstjänstlokaler. I skärmförstoringsläget (zoom) kan installationer med upp till 5×5 skärmar i Sharp PN-serien placeras tillsammans i exceptionellt stora videoväggar för hög genomslagskraft.

Se alla produkter inom skärmar och audio visual på sharp.se

Vi har ett enormt stort sortiment inom olika produktområden och det är omöjligt för oss att presentera aktuell information för alla produkter på vår webbsajt, därför länkar vi vidare till sharp.se där all uppdaterad information finns.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor!

(Öppnas i nytt fönster.)

Kontakta mig

Ansiktsbild på visual solutions-säljare Johan Andersson.

Johan Andersson
Säljare Visual Solutions


0470-70 40 92

Service och support

Behöver du hjälp? Var lugn, vi har tillgång till tio utbildade tekniker i Kronobergs län som står till din tjänst om du behöver hjälp med service eller support. Vi utför även service på andra fabrikat utöver våra egna.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

0470-213 33