En grupp personer samlade runt ett skrivbord studerar ett affärsdokument.

Dokumenthantering

Vi har verktygen för att göra er dokumentlösning komplett.

Digitala dokumentenheter

Sharp presenterade stolt vår första kopieringsmaskin 1972, som följdes av en rad snabba nya digitala kopiatorer och multifunktionssystem i slutet av nittiotalet. Idag har vår världsomspännande skrivare-/kopiatorproduktion redan överskridit 13,5 miljoner enheter och vi fortsätter att tillverka några av världens mest kraftfulla och populära digitala dokumentenheter. Maskinvara med hög prestanda och avancerad tonerteknik är inte våra enda kompetensområden. Vi utvecklar även kraftfulla lösningar som ger dig snabbare och effektivare arbetsmetoder och gör alla på arbetsplatsen mer produktiva. Vårt nuvarande sortiment inkluderar ett brett urval av enheter från utrymmesbesparande kopiatorer till exceptionellt mångsidiga och snabba multifunktionssystem för svart/vitt och färg. Eftersom vi utvecklar tonern samtidigt som hårdvaran, är du garanterad optimal kvalitet från första sidan till den sista.

Kontor

För att driva ett företag krävs effektiv och säker dokumenthantering. För att kunna bidra till högre produktivitet och smidigare arbetsflöde erbjuder Sharp ett utbud av användarvänliga multifunktionssystem. De är inte bara energieffektiva för att minska driftskostnaderna, utan kan även uppgraderas för att möta växande behov. Med Sharp OSA-utvecklingsplattform blir ditt multifunktionssystem ett integrerat nav för en mängd affärsapplikationer. Oavsett om du är ute efter daglig effektivitet eller höga produktionsvolymer har Sharp en lösning som passar dig.

Production print

Dessa multifunktionssystem för snabb utskrift i färg och svart/vitt är idealiska för CRD-avdelningar, interntryckerier och enklare produktionsmiljöer. De är hållbara, tillförlitliga och förvånansvärt energieffektiva, har kapacitet för höga utskriftsvolymer och ett stort urval efterbearbetningsalternativ. Genom en mängd automatiska inställningsfunktioner kan de här systemen även bibehålla konsekvent hög kvalitet.

Mjukvarulösningar för dokumenthantering

Företag behöver kontinuerligt optimera sitt sätt att arbeta, vilka utmaningar de än står inför. Genom att bygga på de beprövade styrkorna i Sharps multifunktionssystem, är vårt utbud av mjukvarulösningar avsedda att hjälpa dig minska utskrifts- och kopieringskostnader, använda resurserna mer effektivt, skapa och komma åt dokument enkelt och säkerställa att åtgärder är fullt kontrollerbara och säkra.

Utskriftshantering

Företag är under ökad press att pressa ännu mer värde ur sina tillgångar genom att göra saker snabbare och mer effektivt. Men du kan bara kontrollera dina kostnader om du kan mäta dem. Sharps mjukvarulösningar hjälper dig att proaktivt övervaka och hantera din utskrifts- och kopieringsanvändning, så att du kan spåra och minska kostnader, minska otillåten användning och slösande och spara tid och resurser.

Scanning

Den verkliga kostnaden för dokument kommer inte från att producera dem, utan från att hantera dem. Varje gång de blir hanterade, vare sig för organisering, indexering, arkivering, distribution, återvinning eller återanvändning, läggs komplexitet till i arbetsflödet.Sharps mjukvarulösningar ger dig total kontroll, så att du kan organisera, lagra och dela dokument effektivt, men de skapas eller används med automatiserade processer för att spara tid och undvika kostsamma fel.

Mobilapplikationer

Affärstakten accelererar och människor vill nu ha tillgång till information med hjälp av ett brett utbud av mobila enheter, såsom smartphones och surfplattor. Sharps mjukvarulösningar gör det möjligt för dina anställda att snabbt ansluta till sina mobila enheter, var de än är och vad de än gör, så att de enkelt och säkert kan skriva ut, scanna och dela dokument på resande fot med en modern mobil enhet.

Dokumenthantering

Information är livsnerven i varje organisation eftersom ju mer du vet, desto bättre presterar du. Sharps mjukvarulösningar bidrar till att minska kostnaderna och effektivisera repetitiva uppgifter, återställa produktiviteten du behöver för att uppnå och bibehålla en lönsam tillväxt. Våra moln- och lokala lösningar säkerställer att affärskritisk information kan nås när som helst och var som helst från nästan vilken enhet som helst, vilket underlättar bättre beslutsfattande och möjliggör mer fruktbart samarbete inom och mellan arbetsgrupper.

Enhetshantering

Mer än någon annan del av kontorsutrustning, kräver skrivare, kopiatorer och multifunktionssystem ständig uppmärksamhet, även om det bara är för att hålla dem försedda med toner och papper. Och varje gång en blir otillgänglig, kan produktiviteten för dussintals anställda äventyras. Sharps mjukvarulösningar är särskilt utformade för att minska bördan av att hantera din uppsättning av multifunktionssystem, vilket gör ditt jobb lättare och minskar kostnaderna för ägande. Avbrott minimeras, stilleståndstiden minskas, samtidigt som produktiviteten bibehålls över varje arbetsgrupp i företaget.

Produktionslösningar

Ditt interntryckeri måste fungera effektivt för att motsvara kundens behov, oavsett vilka utmaningarna är. Våra arbetsflödeslösningar baseras på styrkan hos Sharps högvolymssystem och maximerar utskriftsrummets kapacitet med integrerade prepress- och färghanteringsfunktioner. De här lösningarna medger snabba justeringar, ger tryckaren mer tid och kostsamma misstag kan undvikas.

Integrated office

Med Sharp Integrated Office kan multifunktionssystem, interaktiva whiteboards, touchskärmar och LED-skärmar i storformat användas tillsammans i ett integrerat nätverk. Informationen som delas och diskuteras kan dessutom lagras i molnet, så att människor kan samarbeta hur de vill, när som helst och var de än befinner sig. Det spelar inte längre någon roll var man befinner sig, och alla har omedelbar åtkomst till all information de behöver.
Till att börja med kanske du bara vill ansluta surfplattor och mobiltelefoner för utskrift och scanning på ditt multifunktionssystem eller för informationsdelning via en interaktiv whiteboard. Med tiden kanske du vill ha allting anslutet till allt annat för att förenkla beslutsfattande och lagarbete. Börja i liten skala eller tänk stort. Valet är ditt.

Se alla produkter inom skrivare och kopiatorer på sharp.se

Vi har ett enormt stort sortiment inom olika produktområden och det är omöjligt för oss att presentera aktuell information för alla produkter på vår webbsajt, därför länkar vi vidare till sharp.se där all uppdaterad information finns.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor!

(Öppnas i nytt fönster.)

Kontakta mig

Ansiktsbild på dokumentsäljare Joakim Andersson.

Joakim Andersson
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 87

Kontakta mig

Ansiktsbild på dokumentsäljare Torbjörn Sandberg.

Torbjörn Sandberg
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 82

Service och support

Behöver du hjälp? Var lugn, vi har tillgång till tio utbildade tekniker i Kronobergs län som står till din tjänst om du behöver hjälp med service eller support. Vi utför även service på andra fabrikat utöver våra egna.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

0470-213 33