Närbild på en mans hand då han undertecknar ett avtal.

Avtalshanteraren

Håll koll på dina avtal.

Bortglömda avtal

Ett leverantörsavtal som glöms bort och går i automatisk förlängning kan bli kostsamt. Ett kundavtal som glöms bort och automatiskt avslutas, utan att kunden kontaktas innan, kan innebära förlorade intäkter.

Påminnelser löser problemet

Vi har tagit fram en smidig lösning i SharePoint där avtalen lagras med en påminnelse valbar tid innan avtalet löper ut. Hur man får påminnelsen väljer man själv, t.ex. Kalender, Uppgifter/To-Do eller e-post.

Skanna in avtalen

Avtalen skannas in på en Sharp multifunktionsskrivare där man direkt i panelen skriver in ett Avtalsnamn, Startdatum, Avtalslängd i månader och Antal dagar innan som påminnelse ska skapas.

På skrivarens panel fyller man i Avtalets namn, Startdatum för avtalet, Avtalslängd och Påminnelsedagar innan avtalet går ut (Ta hänsyn till hur lång tid innan avtalet måste sägas upp eller förlängas och lägg till extra tid.). Skanna därefter dokumentet.

Hantera i SharePoint

Dokumentet hamnar i SharePoint Avtalshanteraren där Slutdatum och Påminnelsedatum för avtalet räknas ut automatiskt. Startdatum, Avtalslängd och Påminnelsedagar går att ändra i SharePoint Avtalshanteraren. Det går även att lägga till redan inskannade/digitala dokument i Avtalshanteraren.

Beroende på vilka Påminnelsefunktioner ni väljer så hamnar dessa med Påminnelsedatumet i en Kalender, i en Uppgift/To-Do lista och/eller som ett e-postmeddelande. Dessa påminnelser ser ni i Outlook på datorn, på mobilen/plattan och på webben. Oberoende av vilken/vilka påminnelser ni väljer så bifogas alltid en direktlänk till dokumentet i påminnelsen.

Exempel To-Do (webben)

Exempel Outlook kalender (webben)

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi vill gärna förklara hur Avtalshanteraren fungerar och vilka fördelar den kan ge dig. Kontakta oss så bokar vi tid för ett möte då vi kan bjuda dig på en kopp kaffe och visa Avtalshanteraren för dig. Vi tror du kommer att gilla det du får se.

Ansiktsbild på dokumentsäljare Joakim Andersson.

Joakim Andersson
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 87

Ansiktsbild på dokumentsäljare Torbjörn Sandberg.

Torbjörn Sandberg
Säljare Dokumenthantering


0470-70 40 82

Pärmen – ytterligare en smart lösning från Sharp Kronoberg

Vi har skapat en digital pärm som precis som en vanlig pärm har flikar (mappar) för att du skall kunna organisera dina dokument. Men den har också smarta funktioner för bl.a. påminnelser för viktiga dokument.

Vi hjälper dig att få en bättre ordning och koll på dina dokument!